Klan *Dead* Ty też możesz należeć do tego klanu;)
Chciałbym najpierw zacząć od opisu podania.
Bo pomyślałem sobie ,że mógłbym zostać moderatorem,
ale czy będzie jakaś zniżka na wiek? Bo 12lat to chyba za
mało... Jeśli tak to odpiszcie, ale w razie czego napisze podanie:
1# Wiek: 12 lat
2# Znajomość Regulaminu: 80%
3# Doświadczenie w Moderowaniu: też takie 80%
4# Dlaczego właśnie Ty miałbyś zostać moderatorem?: Sam wiek się chyba nie liczy.
Jestem dobrym graczem w Csa, jak i człowiekiem z kulturą. Znam się mniej więcej na bycie Moderatorem, a
ludzi nie jest aż tak za wiele, lecz nie tak często zaglądają Moderatorzy z tego co widze. Nie wiem czy w ogóle
jakiś jest Moderator. Więc zgłaszam się po moderatora właśnie do was. Mógłbym nawet zapraszać ludzi w zamian
za np. Moderatora. Wiem ,że moge okazać się hamem, robiąc coś za coś. Ale w końcu Moderator jakiś musi być...
Hmm, i jakby co te 10 postów to mam. I to by było na tyle... Czekam na odpowiedź Administratorów i H@ Zohana.
Pozdrawiam wszystkich!
Ale, ale zapomniałeś o czymś? To prawda nie am 14 lat ale wiek nie jest tak ważny ma 14 postów a to wystarcza zohanowi dałeś medatora chociaż że ma 15 na początku forum na jestem na TAK bo poczebujemy ludi z większą rangą !
Dobrze ale ostrzegam ja będę tak jak dyby patrzał ci się na ręce ! Ale masz tylko narazie na okres próbny .
A zohanowi dałem bo chodzę z nim do szkoły i znam go dobrze i wiem że zna się na tym bo już robił wiele różnych rzeczy po prostu zna się na tym dobrze.